НАШИТЕ УСЛУГИ

ОРТОДОНТСКО ЛЕЧЕНИЕ

Нашето желание е да се чувствате винаги спокойни още от първия път, когато се свържете с VICTORIA DENTAL.


В нашата семейна ортодонтска практика вие се възползвате от пълната гама ортодонтско лечение. От снемаемо до фиксирано, от мини-варианти до незабележимо, от нормално до ускорено: Чрез оценка на пълния набор от критерии по време на първоначална консултация ние можем да намерим лечението, което е точно за вас. Просто ни кажете какво желаете и ние ще удовлетворим вашите желания.

Завършвате университет след по-малко от година и  искате изправени зъби за този период?
Това може да се постигне.

Имате висок социален профил и не можете да си позволите да ограничавате социалния си живот?
Имаме план, който отговаря на натоварения ви график.

Не искате вашите бизнес партньори или клиенти да забележат, че  коригирате  зъбите си?
Това може да се постигне.

Винаги изпълняваме вашите желания и вашето здраве е във фокуса на нашето лечение.
Можете да запазите час във Victoria Dental.
Ще се радваме на вашето посещение.

Ранно ортодонтско лечение за ДЕЦА, 7-10 години

Препоръчваме на децата да направят първия си преглед при ортодонт не по-късно от 7-годишна възраст. В много случаи е важно ортодонтското лечение да се извърши преди поникването на всички постоянни зъби, за да се предотвратят по-сериозни проблеми на по-късен етап. При първоначалната консултация искаме да разберем какво тревожи вас или вашето дете по отношение на усмивката, естетиката на лицето и захапката на детето ви. Преди вашето посещение ще ви помолим да ни донесете рентгеновите снимки на детето си (ако имате от преди). След обсъждане на вашите ортодонтски опасения, ние ще направим подробен ортодонтски преглед , обследвайки лицето, усмивката и зъбите на детето ви. След като разгледаме и снимките, ще обсъдим възможните възможности за лечение. Вашето ортодонтско лечение ще започне след тази първа консултация.

Ортодонтско лечение за ТИЙНЕЙДЖЪРИ, 11-18 години

Около 12-годишна възраст след пробива на всички постоянни зъби могат да се видят някои несъвършенства или неправилна позиция на зъбите. На тази възраст проблемите не могат да бъдат решени чрез саморегулация. Това е причината, поради която много родители търсят подходящия ортодонт за детето си. Късно ортодонтско лечение е, когато брекетите са фиксирани / залепени върху зъбите посредством специално ортодонтско лепило и са свързани с Ni-Ti дъги. Силата на дъгите и ангулацията на брекетите водят до движение на зъбите. Съвременните брекети не са това, което бяха в миналото. Новите техники и мини брекети, които използваме в Victoria Dental (от Dentaurum, Германия) значително намаляват нивата на дискомфорт, намаляват честотата на посещенията, съкращават времето за лечение и могат да ви позволят да избирате от няколко опции. Вашите опции могат да включват мини-метални брекети, керамични брекети, сапфирени, самолигиращи и др. Обикновено лечението със брекети продължава средно една година и половина, за да бъде завършено напълно. В някои случаи се изисква повече време, в зависимост от тежестта на деформацията .

Късно ортодонтско лечение при ВЪЗРАСТНИ

Никога не е късно да започнете лечение, да имате хубава и здрава усмивка! Много възрастни избират да се лекуват, защото разбират колко е важно да имат здрави венци и искат да имат по-атрактивен външен вид. Най-честите причини, поради които възрастните идват за ортодонтско лечение, са: неправилно разположение на зъбите, струпване на зъби или треми/диастема между зъбите, начални или задълбочаващи се проблеми на пародонта, болка в челюстта поради дълбока захапка, желание за по-красива усмивка и др За много възрастни мисълта да имат неестетични брекети е достатъчна, за да ги обезкуражи да търсят лечение. Днешните възможности за ортодонтско лечение обаче предлагат разнообразие от брекети и други варианти, които са удобни и естетични, за да отговорят на нуждите на всеки. Видовете брекети за възрастни включват: Керамични брекети, Мини-метални брекети, Алайнери (Invisalign), Лингвални брекети, Сапфирени брекети, Самолигиращи брекети.

РЕТАЙНЕРИ

Ретенционният период е последният етап от ортодонтското лечение и има за цел да поддържа зъбите в коригираните им правилни позиции. За да се осигури оптимална стабилност в края на лечението, трябва да се носят апарати за задържане на резултатите,според препоръките на Вашия ортодонт. Съществуват много видове уреди, но изборът на уреда за задържане се прави от ортодонта в зависимост от лекуваното неправилно запушване и получените резултати. Видове ретайнери: Вакуумно оформен ретайнер; Ретайнер на Хоули; Фиксиран ретайнер.