дентални брекети

Започнете своето пътешествие за красива усмивка във Victoria Dental!

Завършвате университет след по-малко от година и  искате изправени зъби за този период?

Това може да се постигне

Имате висок социален профил и не можете да си позволите да ограничавате социалния си живот?

Имаме план, който отговаря на натоварения ви график

Не искате вашите бизнес партньори или клиенти да забележат, че  коригирате  зъбите си?

Това може да се постигне.

Метални

Керамични/ Сапфирени

.

Самолигиращи

Алайнери

Метални

Ние в Victoria Dental използваме метални мини брекети Equilibrium® на Dentaurum, Германия.
Между металните мини-брекети и зъба има връзка, благодарение на 3D CAD основата на брекета с лазерна структура, адаптирана към зъба. Те са една от най-малките скоби в света – както естетични, така и удобни за носене от пациента. Тези брекети са анатомично адаптирани като  1 монолитно тяло за висока биосъвместимост. Отделният канал осигурява безопасно отлепване от зъбната повърхност и защитава емайла. Добре заоблените ъгли на брекета допринасят за оптимален дизайн и комфорт и подобрена хигиена. Надеждните резултати в лечението на пациентите в продължение на много години доказаха, че атрактивният и функционален дизайн на тези брекети е успешен в постигането на безупречни резултати.

 

КЕРАМИчни

 

Ние в Victoria Dental използваме Discovery® Pearl (от Dentaurum, Германия). Това е изцяло керамичен брекет без дразнещи метални елементи в слота. Проектиран е в една монолитна конструкция и се произвежда в модерни производствени съоръжения. С перлените керамични брекети се задоволяват и най-високите изисквания за естетична корекция на зъбите – дискретно, напълно незабележимо и ефективно 
Отличителна черта на крамичните брекетии е доказаната геометрия на брекета. Те предлагат високо ниво на прозрачност за перфектна естетика. Със своята заоблена геометрия и размер брекетът изглежда почти несъществуващ в устата. Той има патентована лазерно структурирана основа с FDI печат за лесно съвпадение с правилния зъб и анатомична основа за перфектно прилягане на зъба.

 

лингвални

Ние във Виктория Дентал използваме лингвални брекети discovery® delight (от Dentaurum, Германия). Тези брекети значително намаляват времето, необходимо за лечение, като същевременно осигуряват избор на различни възможности за лечение, от 2D до 3D лечение. Лингвалните брекети отговарят на естетическите изисквания на пациента и предлагат всички предимства на добре доказалите се брекети от семейство discovery®
Плюсове: високо качество, практически невидими, кратко време за лечение, висок комфорт при носене и перфектен дизайн.

 

САМОЛИГиращи

Самолигиращите брекети имат изключителни характеристики като отлична ефективност на лечението, впечатляващо просто и надеждно боравене и много висока степен на комфорт на пациента. Те са  член на семейството на брекети discovery® (Dentaurum, Германия). С тези брекети могат да се постигнат оптимални резултати от лечението и перфектна естетика. Брекетите Discovery® sl (самолигиращи) съчетават максимална функция и минимален размер, за да осигурят ефективно и естетично лечение. Минималният размер, супер гладките повърхности и заобленият дизайн на скобите discovery® sl осигуряват на пациента отличен  комфорт на меките тъкани и възможности за оптимална хигиена.

 

АЛАЙНЕРИ

 Прозрачните алайнери са чудесна съвременна алтернатива на брекетите. Зад всеки алайнер стои водещ в бранша екип от инженери и учени, които непрекъснато правят иновации, за да подобрят пътя ви към красива усмивка. Опитът показва, че те са ефективни при умерено струпване на фронтални и странични зъби. Алайнерите се препоръчват за „леко до умерено струпване“  (1–6 mm) и „по-сериозно“  (над 6 mm)“, в случаите, когато няма несъответствия на челюстната кост. Те са и много предпочитан вариант за пациенти, които имат рецидив след ортодонтско лечение.